Banken & Fauteuils

Loungebank Firenca vanaf € 1395.00

Landelijk, stoer, sober of industrieel, we hebben het allemaal!

Of je nu kiest voor een luxe uitstraling of een meer ingetogen sobere woonstijl, Jut & Jul Living heeft voor jou de bijpassende zitbank en fauteuil.
Van rijke velvet stoffen en uitbundige prints tot stoer leer of nonchalant linnen, de keuze is aan jou.

Met de juiste accessoires krijgt jouw stoel een eigen gezicht

Hoe maak je van een stoel, jóuw stoel?
Kleed jouw fauteuil of bank aan met lekkere kussens, een mooie en warme plaid. Denk ook aan een bijpassend tafeltje voor die lekkere cappuccino en een mooie leeslamp om jezelf te verliezen in die meeslepende liefdesroman.
Wij helpen je graag op weg!

Combineren maar!

Combinaties uit verschillende woonstijlen kunnen tot verrassende resultaten leiden. Hiernaast zie je een voorbeeld van een combinatie uit de stijlen stoer/sober, landelijk en industrieel. De loungebank in een grof katoenen stof wordt hier getoond met industriële houten tafeltjes met een metalen onderstel en een aardewerk bolvaas en wollen karpet uit de landelijke woonstijl. De natuurlijke materialen die typerend zijn voor de landelijke woonstijl matchen uitstekend met de ingetogen zitbank, terwijl de strakke vormgeving van de tafeltjes ook goed past bij de belijning van de bank.

Veel variatie voor een redelijke prijs

Kwalitatief goede meubels en accessoires voor een redelijke prijs. Dat is één van de belangrijkste criteria voor de samenstelling van de collectie bij Jut & Jul Living. Het bewijs daarvan vind je in onze winkel in Arnhem.

Kleine mensen, grote mensen. Dat vraagt om aanpassingen in de zitkussens. Bij de meeste zitmeubels van Jut & Jul Living is dat mogelijk. Zo koop je een bank op maat. Gecombineerd met de vele stoffen en kleuren zijn de mogelijkheden eindeloos.Reacties gesloten.